Mijn vlucht heeft vertraging of is geannuleerd en ik dreig mijn schip te missen, wat nu?

Dit is erg vervelend. Het schip wacht in zo’n geval niet op u. Als het mogelijk is kunt u een vlucht boeken naar een andere bestemming waar het schip aankomt. Dit is voor eigen rekening.

Dienstregelingen van luchtvaartmaatschappijen zijn onder voorbehoud van wijzigingen. De juiste tijden staan vermeld in de reisbescheiden. De vertrek- en aankomsttijden voor vervoeronderdelen, zoals vermeld in de reisbescheiden, zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Indien van toepassing, informeren wij u. Deze definitieve tijden kunnen afwijken van de eventueel bij boeking opgegeven informatieve tijden. Checkt u kort voor vertrek nog even de website van de luchtvaartmaatschappij voor eventuele last-minute wijzigingen.

Alhoewel dit sporadisch voorkomt, behoudt Zeetours Cruises B.V. zich het recht voor om, wanneer dit noodzakelijk is, de passagiers te vervoeren met een andere luchtvaartmaatschappij dan vermeld op de website. Indien wegens wijzigingen in het vluchtschema onverhoopt extra hotelovernachtingen noodzakelijk zijn, dan worden deze vooraf aan u kenbaar gemaakt en in rekening gebracht.

Door bijvoorbeeld stakingen, weersomstandigheden, drukte in het luchtruim of op een luchthaven en door overmacht kunnen vertragingen ontstaan of aansluitende vluchten worden gemist. Hoewel wij onze uiterste best doen om u hiervan geen hinder te laten ondervinden, zijn wij hiervoor niet aansprakelijkheid.

Uw vliegreis geschiedt onder de nadrukkelijke vervoersvoorwaarden van de desbetreffende vervoersmaatschappij. Vliegreizen vinden plaats met bij de IATA aangesloten luchtvaartmaatschappijen.

Ma - Vr9:00 - 18:00

Zaterdag10:00 - 17:00

Zondag11:00 - 16:00

 

Wilt u langskomen? Graag, maak een afspraak!

Heeft u een vraag?

Onze medewerkers helpen u graag met uw vraag.

010 28 23 880