Luchtvaartmaatschappij en vertraging

Dienstregelingen van luchtvaartmaatschappijen zijn onder voorbehoud van wijzigingen. De juiste tijden staan vermeld in de reisbescheiden. Deze tijden kunnen afwijken van de eventueel bij boeking opgegeven informatieve tijden. Checkt u kort voor vertrek nog even de website van de luchtvaartmaatschappij voor eventuele last-minute wijzigingen.

Alhoewel dit sporadisch voorkomt, behoudt Zeetours Cruises zich het recht voor om, wanneer dit noodzakelijk is, de passagiers te vervoeren met een andere luchtvaartmaatschappij dan vermeld op de website. Indien wegens wijzigingen in het vluchtschema onverhoopt extra hotelovernachtingen noodzakelijk zijn, dan worden deze vooraf aan u kenbaar gemaakt en in rekening gebracht.

Door bijvoorbeeld stakingen, weersomstandigheden, drukte in het luchtruim of op een luchthaven en door overmacht kunnen vertragingen ontstaan of aansluitende vluchten worden gemist. Hoewel wij onze uiterste best doen om u hiervan geen hinder te laten ondervinden, zijn wij hiervoor niet aansprakelijkheid.

Wij maken u erop attent dat, in verband met veiligheidsmaatregelen die voor diverse landen van toepassing zijn, de betreffende luchtvaartmaatschappij die de vlucht uitvoert verplicht is om Passenger Name Records (PNR data), zoals o.a. uw achternaam, voorletters, vluchtgegevens, boekingsdatum en Special Service Request (SSR’s) zoals maaltijden, speciale bagage e.d. door te sturen naar de betreffende autoriteiten. Tevens dienen reizigers naar de Verenigde Staten reeds vooraf voor de vlucht in Nederland aanvullende informatie te verstrekken zoals het volledige verblijfadres na aankomst in de Verenigde Staten.

Alle luchtvaartmaatschappijen maken gebruik van e-ticketing. In plaats van een papieren ticket, ontvangt u een e-ticketingbevestiging per persoon waarop de vluchtgegevens en een e-ticketnummer staan. Deze e-ticketbevestiging heeft u nodig tijdens het inchecken en/of bij de controles van immigratie- of douanebeambten. De voorwaarden van de luchtvaartmaatschappij betreffende e-ticketing blijven gelijk aan die van een papieren ticket. O.a. bij naamswijziging en annulering worden kosten in rekening gebracht.

Uw vliegreis geschiedt onder de nadrukkelijke vervoersvoorwaarden van de desbetreffende vervoersmaatschappij. Vliegreizen vinden plaats met bij de IATA aangesloten luchtvaartmaatschappijen.

 

Ma - Vr9:00 - 18:00

Zaterdag10:00 - 17:00

Zondag11:00 - 16:00

 

Wilt u langskomen? Graag, maak een afspraak!

Heeft u een vraag?

Onze medewerkers helpen u graag met uw vraag.

010 28 23 880